Sopa de quinoa amb verdures i espècies

Cenas, Comidas, Primeros

Ingredients:

  • 1 porro
  • 2 pastanagues
  • 250 g de xampinyons nets i trossejats
  • 2 cullerades de Ras el Hanout
  • 2 o 3 cullerades de tomàquet triturat (cuit o cru)
  • 1 grapat de quinoa
  • Brou vegetal

Preparació:

Es posa el porro amb una mica d’oli d’oliva en una cassola. Es deixa coure una mica remenant bé. S’afegeix la pastanaga tallada a trossets, el tomàquet i els xampinyons. Es remena bé i es cobreix tot amb brou vegetal. Es posen dues cullerades de Ras el Hanout i es deixa fins que comenci a bullir. Tot seguit s’afegeix la quinoa, s’ajusta de sal i es deixa coure fins que la quinoa s’obri i estigui llesta. Si es vol espessir, es pot afegir una culleradeta de maizena dissolta en aigua freda i donar un bull més.

Via: http://vegcuina.blogspot.com/
Foto: http://www.connexionsvitals.com/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s